Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ενοικίαση αυτοκινήτου
Το ξενοδοχείο MINOS στην Αγία Γαλήνη προσφέρει στους φιλοξενούμενους του υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων. Παραμείνετε ανεξάρτητοι στις διακοπές σας και εξερευνήστε κάθε γωνιά της μαγευτικής Κρήτης. Επιλέξτε ανάμεσα σε Fiat Panda, Fiat Panda cross, Fiat Tipo, Dacia Stepway Automatic και Scoda Fabia που έχουμε στην κατοχή μας. Όλα τα αυτοκίνητα μας είναι ολοκαίνουργια, διαθέτουν κλιματισμό και πλήρης ασφάλιση. Σας παρέχουμε επίσης υπηρεσία παράδοσης και επιστροφής αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο των Χανίων, το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και το λιμάνι του Ηρακλείου. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τη μεταφορά σας από και προς τα σημεία άφιξης και αναχώρησης με έμπειρο οδηγό του ξενοδοχείου μας.