Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τοποθεσία
Το Ξενοδοχείο MINOS βρίσκεται στο χωριό της Αγίας Γαλήνης, στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα χωριά του νησιού, χτισμένο στις εκβολές του ποταμού Πλατύ. Περικλείεται από τρία βουνά, το Όρος Ασιδέρωτο, τον Κέδρο και τον ξακουστό Ψηλορείτη. Τα λευκά σπίτια της είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και το λιμανάκι της σφίζει από ζωή. Τα γραφικά στενά της μαγεύουν κάθε επισκέπτη και η παραλία της φανερώνει απλόχερα το μεγαλείο του ελληνικού φυσικού πλούτου. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από γνωστές παραλίες και αξιοθέατα της Κρήτης.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου MINOS είναι ιδανική καθώς βρίσκεται χτισμένο σε ένα λόφο, προσφέροντας στους φιλοξενούμενους του απαράμιλλη πανοραμική θέα στο Λιβυκό Πέλαγος της Μεσογείου. Η βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Αγίας Γαλήνης βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 μέτρων. Το ξενοδοχείο MINOS ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1975 αποτελώντας μάλιστα ένα από τα πρώτα καταλύματα που σηματοδότησαν την τουριστική ανάπτυξη της Αγίας Γαλήνης.

Το Ξενοδοχείο MINOS είναι πλήρως ανακαινισμένο το 2018. Το ξενοδοχείο MINOS αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία με την προτίμηση, την αγάπη και την υποστήριξη των σταθερών μας φιλοξενούμενων περνάει από γενιά σε γενιά. Είμαστε περήφανοι γι αυτό!
Τοποθεσία Αποστάσεις
Μάταλα 27 km
Πλακιάς 47 km
Ρέθυμνοι 53 km
Φραγκοκάστελλο 69 km
Ηράκλειο 77 km
Χανιά 106 km
Άγιος Νικόλαος 139 km
Φαιστός 22 km
Κνωσός 71 km
Αεροδρόμιο Ηρακλείου 73 km
Αεροδρόμιο Χανίων 104 km
Λιμάνι Ηρακλείου 69 km
Νοσοκομείο 70 km
Φωτογραφίες