Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρωινό

Στο προσφάτως ανακαινισμένο lobby του ξενοδοχείου MINOS έχουμε διαμορφώσει έναν όμορφο εξοπλισμένο χώρο στον οποίο καθημερινά σερβίρεται το πρωινό. Ξεκινήστε τη μέρα σας παίρνοντας το πρωινό σας σε ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον!

Ποτά και ροφήματα

Το ξενοδοχείο MINOS διαθέτει στο lobby του μπαρ που σερβίρει αλκοολούχα ποτά, ροφήματα και αναψυκτικά. Ο χώρος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο επισκέπτης να νιώθει σαν στο σπίτι του. Στο ξενοδοχείο MINOS προτεραιότητά μας είναι να σας χαρίσουμε μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Στιγμές χαλάρωσης

Στο ξενοδοχείο MINOS θα βρείτε δύο δανειστικές βιβλιοθήκες με μεγάλη ποικιλία επιλογών. Διαλέξτε το βιβλίο που σας ταιριάζει, καθίστε αναπαυτικά στο lobby του ξενοδοχείου μας και ταξιδέψτε με το νου αφήνοντας πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας.