Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γάμος
Ο ελληνικός γάμος αποτελεί το όνειρο κάθε ζευγαριού που αγαπάει την Ελλάδα και τις δυνατές, έντονες στιγμές. Στο ξενοδοχείο MINOS αναλαμβάνουμε για εσάς τη διοργάνωση ενός παραδοσιακού ελληνικού γάμου που θα σας μείνει αξέχαστος.
Πέτρινο Θέατρο του Δαίδαλου και του Ίκαρου
Το πέτρινο θέατρο του Δαίδαλου και του Ίκαρου αποτελεί αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών της Κρήτης για την επισφράγιση της αγάπης τους.
Το θέατρο είναι χτισμένο πάνω στον βράχο από τον οποίο, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Δαίδαλος μαζί με τον γιο του Ίκαρο, οι οποίοι ήταν κυνηγημένοι από τον βασιλιά Μίνωα, κατάφεραν να πετάξουν προς την ελευθερία. Ο Δαίδαλος και ο Ίκαρος χρησιμοποίησαν φτερά κολλημένα με κερί, τα οποία κατασκέυασε ο Δαίδαλος.
Εστιατόριο & Μενού
Το προσωπικό του ξενοδοχείου MINOS έχει ετοιμάσει για εσάς μια λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής για να επιλέξετε το γευστικό μενού το οποίο θα συνοδεύσει την πιο σημαντική σας μέρα!
Διακόσμηση
Το ξενοδοχείο MINOS αναλαμβάνει τη διακόσμηση του γάμου σας. Στόχος μας είναι να νιώσετε άνετα και να περάσετε αξέχαστα τη μοναδική αυτή μέρα. Σε συνεργασία με εσάς, σχεδιάζουμε τη διακόσμηση όλης της ημέρας, η οποία θα ανταποκρίνεται στο στυλ και τις επιθυμίες σας.
Γαμήλιο χτένισμα & make-up
Το ξενοδοχείο MINOS κανονίζει για εσάς όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να είστε η πιο όμορφη νύφη τη μοναδική αυτή μέρα. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και σας υποσχόμαστε πως το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.
Μουσική
Μετά το πέρας της τελετής, επιλέξτε να γιορτάσετε το ευχάριστο γεγονός με ένα γαμήλιο κρητικό γλέντι με συνοδείο live κρητικής μουσικής ή με όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε.